Hodnocení firmy Sára – Masáže pro muže

*
*
*
*
*
27 hodnocení
jh73
8.11.2018
*
*
*
*
*

Profesionalni pristup, sympaticka a prijemna maserka, relax a zcela prijemne a odpocinkove straveny cas. Skvely zazitek, doporucuji...Jirka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
J.S.
2.8.2018
*
*
*
*
*

Perfektní profesionální masáž, krásná a sympatická masérka, příjemné prostředí, co si více přát? Určitě zajít někdy znovu. Moc děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne4
Pavel
4.7.2018
*
*
*
*
*

Šárka je aktuálně jediná, ke které se na masáže vracím. Vyzkoušel jsem v okolí FM, OV, NJ snad všechny podobné služby co jsem dokázal najít, ale nikde jinde mě to nelákalo k návratu. Nedokážu přesně popsat proč, každý jsme jiný, je to možná o nějaké "společné vlně".

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne5
i.kret
26.6.2018
*
*
*
*
*

Šárka je úžasně milá,něžná,prostě fascinující.Její masáže jsou bezkonkurenční,kdo je nezažil o moc přišel.Chvíle s ní jsou balzámem na duši.Prostě třešnička na dortu. Ivan.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne2
patakuta
6.6.2018
*
*
*
*
*

Pán negativní hodnocení má asi nějaký osobní problém a neví, jak se jej zbavit...těžko soudit, co to je za člověk, protože ne každý musí být se vším spokojený, ale on asi u Šárky na masáži nikdy nebyl a jen hloupě blábolí... Já jsem spokojen vždy a proto chodím pravidelně, často a už dlouho a budu v tom pokračovat. A můžu jen doporučit ostatním. A Šárce radím, aby se takovými nesmysly nenechala rozhodit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
K.
5.6.2018
*
*
*
*
*

Ahoj, Šári, z negativního hodnocení si nic nedělej, my, kdož k Tobě chodíme, víme své - jsi velmi milá, krásná, zralá žena a úžasná bytost, vždy od Tebe odcházím plný energie a krásy... Tvoje masáže jsou pro mně nezapomenutelné. Nazývat Tě duchodkyní je stejně tak nefér, jako je to lež! Stejně tak jako urážka(!), které nerozumím. Přeji Ti jen slunce v duši. K.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
patakuta
29.5.2018
*
*
*
*
*

Já jsem maximálně spokojen pokaždé, a to už k Šárce chodím několik let...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
phil286
24.5.2018
*
*
*
*
*

Velice příjemné ,vřele doporučuji , perfektní odreagování od všedních starostí . Cítíte se jako znovuzrození.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
lubo
9.2.2018
*
*
*
*
*

Přijemná, profesionální, hezká, empatická ... Nic takového jsem zatím nezažil, a pokud budu tuto zkušenost opakovat, tak se Sárou. Klaním se jejímu přístupu ke klientovi, úctě k tělu a vnímaní duše. Děkuji a doporučuji. Lubor

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Ohnivak18
24.12.2017
*
*
*
*
*

Po páteční masáži od dvou velmi příjemných masérek, jsem se cítil jako znovuzrozený. Určitě přijedu zase.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Přidat hodnocení
  • Ostravská 1556
  • Frýdek-Místek - Místek
  • 738 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0020:00
  • Út 8:0020:00
  • St 8:0020:00
  • Čt 8:0020:00
  • 8:0020:00
  • So 10:0020:00
  • Ne 10:0020:00
  • Máme právě otevřeno