Hodnocení firmy Sára – Masáže pro muže

*
*
*
*
*
32 hodnocení
josef pivec
20.6.2020
*
*
*
*
*

Byl jsem zvědav, zda nejsou hodnocení pánů přede mnou přehnaná. A nejsou! Bylo to fakt božské, nepřeháním. Jakmile našetřím, jdu znovu :-).

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Tobias
27.5.2020
*
*
*
*
*

Dlouho jsem se rozhodoval, zda to zkusit. Teď už vím, že všechny mé obavy byly zbytečné díky profesionálnímu přístupu sympatické masérky, která mi připravila nezapomenutelnou hodinu relaxace. Určitě přijdu znovu!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jiří
24.2.2020
*
*
*
*
*

Masáž intimních partií olejovou svící byla díky šikovným ručkám masérky prostě boží.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jirka
12.11.2019
*
*
*
*
*

Milá a profesionální masérka. Určite se brzy vrátím pro další nezapomenutelný zážitek. Jirka.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
patakuta
11.10.2019
*
*
*
*
*

Stále mohu jen chválit, byl jsem u Sáry opět včera a nemělo to chybu...:-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jh73
8.11.2018
*
*
*
*
*

Profesionalni pristup, sympaticka a prijemna maserka, relax a zcela prijemne a odpocinkove straveny cas. Skvely zazitek, doporucuji...Jirka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
J.S.
2.8.2018
*
*
*
*
*

Perfektní profesionální masáž, krásná a sympatická masérka, příjemné prostředí, co si více přát? Určitě zajít někdy znovu. Moc děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne5
Pavel
4.7.2018
*
*
*
*
*

Šárka je aktuálně jediná, ke které se na masáže vracím. Vyzkoušel jsem v okolí FM, OV, NJ snad všechny podobné služby co jsem dokázal najít, ale nikde jinde mě to nelákalo k návratu. Nedokážu přesně popsat proč, každý jsme jiný, je to možná o nějaké "společné vlně".

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne4
i.kret
26.6.2018
*
*
*
*
*

Šárka je úžasně milá,něžná,prostě fascinující.Její masáže jsou bezkonkurenční,kdo je nezažil o moc přišel.Chvíle s ní jsou balzámem na duši.Prostě třešnička na dortu. Ivan.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne2
patakuta
6.6.2018
*
*
*
*
*

Pán negativní hodnocení má asi nějaký osobní problém a neví, jak se jej zbavit...těžko soudit, co to je za člověk, protože ne každý musí být se vším spokojený, ale on asi u Šárky na masáži nikdy nebyl a jen hloupě blábolí... Já jsem spokojen vždy a proto chodím pravidelně, často a už dlouho a budu v tom pokračovat. A můžu jen doporučit ostatním. A Šárce radím, aby se takovými nesmysly nenechala rozhodit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne2
Přidat hodnocení
  • Ostravská 1556
  • Frýdek-Místek - Místek
  • 738 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0020:00
  • Út 8:0020:00
  • St 8:0020:00
  • Čt 8:0020:00
  • 8:0020:00
  • So 10:0020:00
  • Ne 10:0020:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce