Hodnocení firmy Sára – Masáže pro muže

*
*
*
*
*
20 hodnocení
lubo
9.2.2018
*
*
*
*
*

Přijemná, profesionální, hezká, empatická ... Nic takového jsem zatím nezažil, a pokud budu tuto zkušenost opakovat, tak se Sárou. Klaním se jejímu přístupu ke klientovi, úctě k tělu a vnímaní duše. Děkuji a doporučuji. Lubor

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
Ohnivak18
24.12.2017
*
*
*
*
*

Po páteční masáži od dvou velmi příjemných masérek, jsem se cítil jako znovuzrozený. Určitě přijedu zase.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
kamil
7.8.2017
*
*
*
*
*

skvělééééé !!!!!!!!!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
bogdanlas
2.5.2017
*
*
*
*
*

Je to bohyne nic vic nic min.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
vieraling
25.4.2017
*
*
*
*
*

Za Šarkou chodím už dlouho, relax který poskytuje stojí za daleko víc než požaduje, teď jsem si vyzkoušel novou akci Šárky - Obouruční masáž od dvou masérek. Nepopsatelný zážitek , který jsi rádi zopakujete :) Já osobně jdu v příštím týdnu po čtvrté :) :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Ondrash
24.4.2017
*
*
*
*
*

Mám za sebou dost konkurenčních zážitků z Prahy a z Brna a Sára je jedna z nejlepších masérek u kterých jsem byl. Šikovná, super postava, nebojí se - kdyby byla blíž, chodil bych k ní každý týden - za ty peníze to opravdu stojí :-) Ondrash

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne7
krelektro
13.12.2016
*
*
*
*
*

Šárce, musím napsat, jenom samé kladné hodnocení. Velmi příjemná,příjemné prostředí, vřele doporučuji. Jestli, má někdo snahu v hodnocení, Šárku nějak urážet, nebo psát něco co není pravda, tak může patřičně narazit. Známe se už delší dobu a vždy je to sní bezva. Honza

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne9
E
10.12.2016
*
*
*
*
*

S masáži jsem byl velice spokojen. Příjemné prostředí a k tomu milá a hezká Sára. Co víc si přát. Budu opakovat. E.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
DOR
10.12.2016
*
*
*
*
*

Chodím k paní Sáře 2 roky, a to poměrně intenzivně. Vyzkoušel jsem několik podobných zařízení před ní a nedám na paní Sáru dopustit. Už nemá důvod nic nového zkoušet. Paní Sára je velmi příjemná, profesionální přístup, odcházím vždy jako z jiného světa...Mimochodem, nikdy jsem jsem nezažil u paní Sáry žádný náznak alkoholu, myslím, že snad ani nepije. Narážím na příspěvek starší. Autor byl asi úplně mimo, když to psal... Pokud je to reakce konkurence, tak opravu trapná. U mě má paní Sára 100 hvězdiček a nemám důvod měnit, naopak, všem doporučuji. DOR

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne8
Luke
9.12.2016
*
*
*
*
*

Sára je top !!! Masáž s ní je naprosto úžasná.Když jsem od ní odcházel ,tak jsem málem dole vysklil výlohu jak jsem byl smysly jinde :-) VYNIKAJÍCÍ dal bych 10 hvězdiček kdyby to šlo.Neskutečně přitažlivá!!! Lukajda ,

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne3
Přidat hodnocení
  • Ostravská 1556
  • Frýdek-Místek - Místek
  • 738 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0020:00
  • Út 8:0020:00
  • St 8:0020:00
  • Čt 8:0020:00
  • 8:0020:00
  • So 10:0020:00
  • Ne 10:0020:00
  • Máme právě otevřeno